DOLAR 32,3451 0.28%
EURO 35,1368 -0.02%
ALTIN 2.309,121,40
BITCOIN 22832532,18%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirilen tespitlerin ardından gerekli görülen dere yataklarında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Hatay’ın 15 ilçesinde sel riski ve taşkınlarının önüne geçebilmek amacıyla kentin çeşitli noktalarında çalışmalar gerçekleştiren HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 165 mahalledeki 520 dere ve yağmur suyu kanalını temizledi.

Kış aylarındaki yağışların etkisi ile oluşabilecek tıkanıklıkların ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla gerçekleştirilen temizlik çalışmaları il genelinde devam edecek.

MUHTARLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Temizlik yapılan mahallelerden biri olan Antakya’nın Esentepe Mahalle Muhtarı Tuncay Yıldız, “Altınçay ve Esentepe mahallerini birbirine bağlayan deremizin temizliğine başlandı. Şu an çalışmalar devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi bizi sinekten ve kokudan kurtarıyor. Başkanımız Lütfü Savaş’a ve emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ederim. Bu hizmet gerçekten de bulunmaz bir nimet. Lütfen evsel atıklarımızı dere yataklarına ve çevreye atmayalım” diye konuştu.

Ballıöz Mahalle Muhtarı Necdet Eraslan da“ Mahallemize dere temizliği, duvar ve köprü yapımı gibi birçok çalışma gerçekleştiren Başkanımız Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.