DOLAR 32,5532 -0.04%
EURO 34,8871 0.1%
ALTIN 2.423,800,04
BITCOIN 2102034-3,37%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
2 Kupa Eşliğinde Kutlama Şöleni Yapılacak!

2 Kupa Eşliğinde Kutlama Şöleni Yapılacak!

ABONE OL
8 Temmuz 2021 13:12
2 Kupa Eşliğinde Kutlama Şöleni Yapılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, 12 Temmuz’da Hatay’da şampiyonluk gecesi düzenleyecek.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği organizasyonunda  gerçekleşecek olan kutlama şöleni Süper Lig şampiyonluk Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası eşliğinde gerçekleşecek. Beşiktaş J. K. Yönetim Kurulu Üyesi Hataylı Hakan Daltaban’ın da katılacağı Şampiyonluk Kutlama Şöleni, Antakya Şehir Kulübünde 12  Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 19.03’te başlayacak. Şampiyonluk kutlama şöleni biletleri Antakya ve İskenderun Kartal Yuvası Mağazalarından temin edilebilecek. Kutlama şöleninde Hataylı sanatçı Nihat Mugil de sahne alacak.

Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında Süper Lig şampiyonluğu ve Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğunu  doya doya kutlayamadıklarını ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, 2020-2021 futbol sezonuna damga vuran Beşiktaş’a  yakışır bir kutlama şöleni hazırladıklarının altını çizerek Beşiktaş’a gönül veren herkesi bu özel programa davet etti. Başkan Yıldız, “Beşiktaş’ımızın şampiyon olmasının hemen akabinde bir de kazandığı Ziraat Türkiye Kupası ile bizlere büyük sevin yaşatmıştır. Yalnız tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Korona illeti dolayısıyla doyasıya bir kutlama yapamamanın üzüntüsünü de yaşadık, Beşiktaş camiası olarak. Her ne kadar Türkiye genelinde özel izinle sadece Antakya’da Kartal Yuvası mağazamız önünde taraftarlarımız ile bir kutlama yapsak ta bu bize yetmedi. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız görüşme neticesinde yeni normalleşme ile birlikte Şampiyonluklarımızı kutlama şöleni yapma kararını aldık. Kulüp yöneticilerimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu kutlama şölenine Beşiktaş’ımızın bu sezon aldığı iki kupanın da gelecek olması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Eminim taraftarlarımızı da mutlu etmiştir. Beşiktaş J. K. Yönetim Kurulu Üyesi Hemşerimiz Hakan Daltaban’ın konuğumuz olacağı kutlama şöleninizde yerel sanatçımız Nihat Mugil de bizlere unutulmaz bir eğlence yaşatacak. Bu muhteşem şölene katılarak şampiyonluk kupalarımız eşliğinde doyasıya Beşiktaş’ımızın başarısını kutlamak isteyen herkesi şölenimize bekliyoruz” dedi.

Başkan Yıldız ayrıca  Süper Lig şampiyonluk Kupası ve Ziraat Türkiye Kupasını göndererek kutlama şölenlerine renk katan Beşiktaş J.K. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Beşiktaş Şampiyonluk Kutlama Şöleni rezervasyon için 0 544 318 31 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.