DOLAR 32,5290 0.02%
EURO 34,8670 0.53%
ALTIN 2.428,49-0,16
BITCOIN 2155889-0,35%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“33 Kadın” Türkiye belgesel çekimi Hatay’da

“33 Kadın” Türkiye belgesel çekimi Hatay’da

ABONE OL
10 Eylül 2021 15:15
“33 Kadın” Türkiye belgesel çekimi Hatay’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

33 Kadın” Türkiye belgesel çekiminin ikinci ayağı dün ilimizde başlatıldı. Yapılan bilgilendirmede, “33 Kadın Belgeseli, kadın gücünü ve farkındalığını ön plana çıkaran bir sosyal sorumluluk projesidir” denildi.
Antakya’da yapılan açıklamada şöyle denildi:“33 Kadın Belgeseli, Mersin’de tamamlandı. Yaklaşık 3 ay süren çalışma sonucunda, muhteşem bir gala gecesi ile Mersin’deki kadın gücü ve farkındalığı ön plana çıkarılmış oldu.1165 kadın bu projede yer almak için müracaat etmiş olup, 33 isim belirlenerek belgeseli tamamladık. YouTube kanalında ekstra olarak, İçel TV ve Sun TV ortak yayınıyla izleyici karşısına çıkmıştır.
Toplumun önemli derecede destek verdiği 33 Kadın Belgeseli projemiz, şimdi Hatay, devamında Kıbrıs, Mardin, Gaziantep, Adana, Kars, Erzurum ve İzmir’de yapılacak, son olarak da bu illerin karmasından 33 isim seçilerek Türkiye projesi tamamlanacak.
Projemize katılım, müracaat ücretsizdir. Hiç bir katılımcıdan, seçilen kadınlardan ücret alınmamaktadır. Bütçemiz, sponsorlar tarafından karşılanmaktadır. Bu anlamda Mersin’de tüm Belediyeler, Odalar ve marka değeri olan firma ve kuruluşlar sponsor olmuştur.
Nasıl ki kadınlarımızı seçerken şaibesiz olması, hikayesinin olması, başarısının olması dikkatle inceleniyorsa, sponsor seçiminde de buna dikkat edilmektedir. Çekimlerimiz, son teknoloji kullanılarak gerçekleştirilmekte, kadınların hikayesi ile kentin tarihi turistik yerleri videoda gösterilerek, kentin tanıtımına katkı sağlanmaktadır. Hatay’da da birbirinden değerli 33 başarılı kadın, çekimlere dahil olacaktır”
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.