DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2068519-2,89%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
4 İlçe İçin TOKİ Sözü Alındı

4 İlçe İçin TOKİ Sözü Alındı

ABONE OL
19 Eylül 2022 11:27
4 İlçe İçin TOKİ Sözü Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Sosyal Konut Projesine dâhil edilmeyen Arsuz, Defne, Samandağ ve Kumlu ilçeleriyle ilgili açıklama yaptı. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, açıklamasında toplu konutların Arsuz, Defne, Samandağ ve Kumlu ilçelerini kapsamaması ile ilgili bilgiler paylaştı.

ÖN YARGILI YAKLAŞIM ASLA SÖZ KONUSU OLAMAZ

Milletvekili Yayman yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı olarak bu dört güzide ilçemize karşı her hangi bir ön yargı veya kasıtlı yaklaşım söz konusu bile değildir. Samandağ, Arsuz, Defne ve Kumlu ilçelerimizde büyük yatırımlara imza attık. Ayrım veya ön yargılı yaklaşım asla söz konusu olamaz.”dedi.

Milletvekili Hüseyin Yayman devam ettiği açıklamasında; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile görüşerek, TOKİ tarafından yapılacak olan Toplu Konutların Arsuz, Defne, Samandağ ve Kumlu ilçelerimizi de kapsaması için gerekli çalışmaların başlatılacağına dair söz almış bulunmaktayız.

Dört ilçemizin çok değerli insanlarının kalbi rahat olsun. Cumhur ittifakı olarak konu ile ilgili bizzat ilgilenerek takipçisi olduğumu bütün hemşerilerimizin bilmesini isterim. İnanıyorum ki çok kısa zaman zarfında dört ilçemize Toplu Konutlar için müjdeyi vereceğiz.” İfadelerine yer verdi.

İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.