DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,1013 -0.09%
ALTIN 2.297,960,91
BITCOIN 22894031,21%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

40 Yıl Sonra Duygusal Buluşma

40 Yıl Sonra Duygusal Buluşma

ABONE OL
8 Ocak 2022 10:02
40 Yıl Sonra Duygusal Buluşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay ilkokulundan 1981 yılında mezun olan öğrencilerle öğretmenlerin buluşmasında duygusal anlar yaşandı.

40 yıl sonra bir araya gelen Hatay İlkokulu eski mezunları yıllar sonra buluşmanın sevincini yaşadı. İlkokul öğretmenleri ile hasret gideren eski öğrenciler bu buluşmaları geleneksel hale getireceklerini söylediler.

40 yıl sonra öğretmenleri Behiye Tanlay Gürakan ile birlikte güzel bir gece geçiren eski mezunlar öğretmenlerine kırk yılın anısına kolye hediye ettiler.

BUĞDAYCI: BU MUTLULUK ANLATILMAZ YAŞANIR

40 yıl sonra öğretmenlerini ve arkadaşlarını bir araya getiren sınıf başkanı Emel Karagöz Buğdaycı, “Her şeyden önce yıllar sonra öğretmenimiz Behiye Tanlay Gürakan ve arkadaşlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz bu mutluluk anlatılmaz yaşanır” dedi.

GÜRAKAN: BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ

Düzenlenen gecede öğrencileriyle bir araya gelen Behiye Tanlay Gürakan’ın zaman zaman duygulandığı gözlenirken yaptığı konuşmada, “Kırk yıl sonra sizleri görmek, eski günleri anımsamak beni çok mutlu etti. Ana kucağından çıkıp okula başladığınız ilk günkü haliniz gözlerimin önünde. Duygularımı ifade etmem mümkün değil. Çünkü böyle bir buluşmanın karşılığını bulamıyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi çok çok seviyorum. Hepiniz benim yavrularımsınız. Sizlerde böylesine güzel bir iz bıraktığım için çok mutluyum” görüşünü dile getirdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.