DOLAR 32,5326 0.25%
EURO 34,8802 0.43%
ALTIN 2.484,850,93
BITCOIN 1990961-3,70%
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

48 Bin 195 Euro’luk Erasmus Projesi Onaylandı

48 Bin 195 Euro’luk Erasmus Projesi Onaylandı

ABONE OL
29 Aralık 2021 12:53
48 Bin 195 Euro’luk Erasmus Projesi Onaylandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dörtyol ilçesinde eğitim öğretim kurumları arasında ilk devlet okulları arasında bulunan Kara Hasan Paşa Ortaokulu ve proje ortakları İspanya ve Avusturya’dan da okulların yer aldığı 48 bin 195 Euro’luk Erasmus projesi ‘Dijital Eğitimde Sosyal Becerileri Geliştirme’ onaylanarak kabul edildi.

Hatay ilinde onaylanan K1 statüsü arasından yer alan 2 projeden biri Kara Hasan Paşa Ortaokulu İngilizce öğretmeni Ömür Turap danışmanlığında hazırlanan proje  ‘Dijital Egitimde Sosyal Becerileri Geliştirme’ adlı proje oldu.

Erasmus projesi olarak onaylanan ve Ocak 2022 itibariyle startı verileceği belirten projenin tanıtım toplantısı Kara Hasan Paşa Ortaokulunda düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Düzenlenen tanıtım toplantısına Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Kara Hasan Paşa Ortaokulu Müdürü Ali Demir, Okul Öğretmenleri ve Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti üyesi basın mensupları katıldı.

Okul Müdürü Ali Demir tanıtım öncesinde konuklara kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı. Okul olarak eğitim ve öğretimin daha üst seviyelere gelmesine öncülük etmek ve içinde yer almak için hazırladıkları projenin kabul edilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Proje danışmanlığını yapan Kara Hasan Paşa Ortaokulu İngilizce öğretmeni Ömür Turap hazırladığı Erasmus projesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

 “Projemizin adı ‘Dijital Eğitimde Sosyal Becerileri Geliştirme’ dir. 48 bin 195 euro hibe ile Hatay ilinde onaylanan 2 K1 projesinden bir’i olarak kabul edildi. Projemiz; Ocak 2022 itibariyle başlayacak ve 1 yıl sürecek.

Yurt dışından İspanya ve Avusturya’dan okullarında yer aldığı proje ortaklarımız ile 1 yıl sürecek olan Bu projemiz 4 ana unsur üzerine planladık. Öğretmenlerimiz kurs ve gözlemler için İspanya’ya ziyaretlerde bulunacak ayrıca öğrencilerimize Avusturya’da gözlem yapmaları için ziyaretlerde bulunacak. Ayrıca, Okulumuza yurt dışındaki proje ortağı okullarımızdan ziyaretler gerçekleştirilecek” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.