DOLAR 32,5710 0.02%
EURO 34,8882 0.01%
ALTIN 2.437,880,34
BITCOIN 21718110,17%
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
7’den 70’e herkes yüzme öğreniyor

7’den 70’e herkes yüzme öğreniyor

ABONE OL
31 Ağustos 2021 09:54
7’den 70’e herkes yüzme öğreniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Antakya Yüzme Havuzu yaz sezonu boyunca pırıl pırıl tertemiz görüntüsü ve tam donanımlı uzman kadrosu ile Hataylılara hizmetini sürdürüyor.

Antakya Yüzme Havuzu Müdürü Kemal Soner, olimpik yüzme havuzunda Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde tüm Türkiye’de başlatılan ve faaliyete geçirilen ’Yüzme Bilmeyen Kalmayan Projesi’ kapsamında tüm Hatay halkına Antakya İlçesindeki yediden yetmişe herkese yüzme öğretildiğini söyledi.

Antakya havuzunun haftanın 4 günü sabah ve öğleden sonraki seanslar olmak üzere yüzlerce gence, yüzlerce öğrenciye ve yüzlerce sporcuya yüzme öğretildiğini belirten Soner, “Uzman kadromuz ve uzman öğretmenlerimizle yüzme bilmeyen her çocuğa ilk seanslarda yüzmeyi öğretiyoruz. Daha sonra kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimizi ve sporcularımızı hem kulüplerimize yönlendiriyoruz, hem de kulüp bünyesinde yüzmelerini geliştiriyoruz. Halkımızı da yüzme bilen ve yüzme bilmeyen ayrımı yapmaksızın her şekilde havuzlarımızdan faydalandırıyoruz ve davet ediyoruz” diye konuştu..

İL MÜDÜRÜ ŞENSÖZ’ TEŞEKKÜR

Antakya Yüzme Havuzu Müdürü Kemal Soner, her zaman her konuda yanlarında olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e teşekkür ederek, “Sorunlarımıza anında çözüm bulan ve desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Cemil Şensöz’e şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olsunlar, her daim desteklerini görüyoruz ve halkımızın Antakya Yüzme Havuzundan faydalanması için tüm olanakları sunmak için çaba gösteriyor” diye konuştu. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.