DOLAR 32,5969 0.34%
EURO 34,8191 0.19%
ALTIN 2.513,771,19
BITCOIN 20919091,45%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

90 DAKİKA AYAKTA VE HİÇ SUSMADAN

ABONE OL
30 Ekim 2021 12:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları bu gün çok önemli bir gün ve de çok büyük bir gün neden mi? Çünkü bu gün Hatay’ımızın göz bebeği Hatayspor’umuzun maçı var.   Maçın teknik analizine hiç girmeden nasıl mücadele edileceğine değinmeden direk taraftarımıza yoğunlaşmak istiyorum çünkü Hataysporlu futbolcular ve teknik ekip konunun o tarafıyla ilgileneceğine olan güvenim sonsuz. 

Peki, taraftar ne yapacak ve ne yapmalı? Taraftarımız 90 dakika boyunca ayakta kalacak kalmalı da sadece ayakta kalmak mı hayır tabiki 90 dakika boyunca da hiç susmamalı, senkronize şekilde hep bir ağızdan tezahüratlar yapmalı. Oyuna bakmadan skora odaklanmadan bu takımı motive etmemiz lazım, çünkü maç esnasında küçücük bir Konsantrasyon kaybıyla takım düşebilir ve kötü sonuçla karşılaşabiliriz. Takımı diri tutacak mücadeleci ettirecek taraftardır, taraftar ayakta ise takımda ayaktadır, sonuç gözetmeksizin taraftar bu takıma sahip çıkmalı çıkacakta. Takıma sahip çıkmalı, sırf bu maçlık değil sezon boyunca takıma sahip çıkılmalı çünkü bu takım bunu sonsuza dek hakediyor, diğer rakiplerimize bakacak olursak her halükarda destekleniyor çünkü taraftar da biliyor takımı ayakta tutan itici güçtür 12. adamdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.