DOLAR 32,5829 0.15%
EURO 34,9914 -0.04%
ALTIN 2.439,060,13
BITCOIN 21011280,68%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

ACİL BİR ÇIKIŞ LAZIM

ABONE OL
22 Ocak 2022 11:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstikrarsız bir takım olduk çıktık, bir maçımız diğer maçı tutmuyor, sadece skor üzerinden değil oyun tarzı ve futbolcu performansı olarak maalesef bu durumdayız.

Önceki hafta sen gel çok güzel oyunla ve çoğu oyuncunun bireysel performansı ile maçı çevir iki farkla al ama birkaç gün sonra ki maçta varlık gösterme. Bu normal bir sorun olmaktan çıktı ciddi bir sorun olma yolunda ilerliyor. Gerçekten istikrarsız bir takım moduna girdik, Lig’de galibiyet mağlubiyet şeklinde ilerliyoruz üst üste galibiyetimiz bulunmuyor son 4 haftada.  En son oynanan maçta Alanyaspor’a karşı maalesef varlık dahi gösteremedik, bir önce ki Galatasaray maçındaki Hatayspor’dan eser yoktu. 4 günde neler değişti takımda neler yaşandı ki takımın istatistikleri düştü Galatasaray maçında 16 şut çeken takımdan Alanyaspor maçında 1 şut çeken takıma nasıl düştü?  Önceki maçta 4 gol atan Hatayspor’dan Alanya karşısında 1 gol girişiminde bulunan takıma nasıl döndük?    Rehavete mi kapıldık? Yoksa gerçekten Galatasaray çok mu kötü ki bize kaybetti. Bunların ciddi şekilde artık analiz edilip düzelmek için çaba sarf edilmesi lazım, çünkü 5 gün içinde bir takımda bu kadar iki farklı sonucu görmek hiç normal değil. Takımda hırs yok, istek yok, azim yok ve görünen o ki inanç yok tüm bunlar dışında takımda ciddi şekilde gol sorunu var golle buluşmada sorun ve gol yemede sorun. Fix her maç en az iki golü kalemizde görüyoruz Abdullah ile alakalı olmayan, Münir ile çıktığımız maçlarda da aynı sorunu yaşıyorduk. Takımın acil şekilde toparlanması lazım yönetim, futbolcu, teknik heyet artık herkes şapkasını önüne koyup bir düşünmesi gerek. Bu istikrarsız görüntüden çıkılması lazım bu görüntü Hatayspor’a yakışmıyor. Yarın hepimiz izleyip göreceğiz, Çaykur Rize maçında takımın skor ve oyun olarak silkelenip bir çıkışa geçesi gerek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.