DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8524 0.33%
ALTIN 2.490,990,28
BITCOIN 21182074,33%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Açılmak İçin Gün Sayıyor

Açılmak İçin Gün Sayıyor

ABONE OL
18 Kasım 2022 11:10
Açılmak İçin Gün Sayıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuzlular’ın tamamlanmasını dört gözle beklediği 75 yataklı Devlet Hastanesi için geri sayım başladı. Ocak 2021’de Koronavirüs pandemisinin etkilerinin yaşandığı bir süreçte, Arpaçiftlik Mahallesi’nde, temeli atılan ve açılış için gün sayan Arsuz Devlet Hastanesi acil ve olağanüstü durumlarda 120 ve üzeri yatak kapasitesine ulaşabilecek.

Özellikle yaz sezonunda yaşanan nüfus artışı ve buna bağlı olarak artan trafik kazalarında can kayıplarının yaşanmaması için en çok eksikliği hissedilen hastanenin inşaat alanında gelinen son durumunu Arsuz Kaymakamlığı fotoğraflarla paylaştı.

BİR ÇOK SAYIDA POLİKLİNİK BÖLÜMLERİ HİZMET VERECEK

‘Arsuz Devlet Hastanesi açılmak için artık gün sayıyor’ notuyla paylaşılan fotoğraflarda, hastane tabelaları ve ışıklandırılmasının tamamlandığı, son kontrollerin sürdüğü dikkat çekti.

Arsuz Devlet Hastanesi bünyesinde 3 ameliyathane, yoğun bakım ünitesi, SDL (sancı doğum lohusa) odaları, hemodiyaliz merkezi, izole oda, diş sağlığı bölümü, diş klinikleri, protez dizayn, palyatif bakım, diyabet polikliniği, gastroskopi, endoskopi üniteleri, BT röntgen (bilgisayarlı tomografi), mamografi, ultrason, yanık ve özel bakım odaları ve bir çok sayıda poliklinik bölümleri hizmet verecek.

Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.