DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,600,24
BITCOIN 2262631-0,96%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aday Olmayacağım!

Aday Olmayacağım!

ABONE OL
20 Temmuz 2022 14:20
Aday Olmayacağım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, Feleytun Fatih Gönç; “ Yaşanan bu antidemokratik seçim sürecinden dolayı geride kalan delege adaylarımın mağduriyet yaşamamaları adına Sağlık-Sen Hatay Şubemizin 6.Olağan Kongresinde Başkan adayı olmayacağım.” Dedi.

4300 KİŞİLİK AİLEMİ SON KEZ SELAMLIYORUM

Gönç: “2009 Yılında 7 kişi ile çıktığımız bu mukaddes yolda nice cefalar, nice badireler atlattık. Siyasete ve bürokrasiye karşı çalışan hakları adına daima dimdik durduk, yılmaz savunucusu olduk.

Ancak geldiğimiz noktada yaşanan birtakım gelişmeler bizleri bir dönüm noktasına getirmiştir. Bu satırları yazmak, bu cümleleri kurmak benim için hiç kolay olmayacak. Lakin bilmenizi isterim ki 2009 yılında, 7 yönetim kurulu üyesini bulmakta dahi zorlandığım zamanlardan, insanların sendika ve sendikacılığı duyduğunda yaklaşmaktan dahi imtina duyduğu günlerden, sendikamızı muktedir bir paydaş haline getirmeyi başardık. 300 üye ile devraldığımız ailemizi 4300 üye sayısına kadar taşıdık.. Bir çığ misali, gün geçtikçe büyüdük, büyüdükçe güçlendik. 4300 benim için kazandığımız üye sayısı değildir, 4300 geniş ailemdeki bireylerdir. Öncelikle 4300 kişilik ailemi son kez saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. “dedi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

“Malumunuz olduğu üzere bürokratik vesayetin var gücüyle bastırdığı, filhakika sendikacıları kabuğuna çekmek üzere muazzam bir mücadelenin verildiği günlerden geçiyoruz. Hakkaniyetsiz ve adil olmayan bir biçimde 19 Sağlık idarecisinin delege adayı olduğu karşı listeden, listeme yapılan baskılar öyle bir boyuta gelmiştir ki 39 delege adayım delegelikten çekilmek zorunda kalmıştır. Değerli dava arkadaşlarım, sizleri anlıyorum. Çektiğiniz sıkıntıları, yaşadığınız sorunları çok iyi biliyorum. Ve bugün sizleri korumak adına beni derinden yaralayan bu kararı veriyorum. Yaşanan bu antidemokratik seçim sürecinden dolayı geride kalan delege adaylarımın mağduriyet yaşamamaları adına Sağlık-Sen Hatay Şubemizin 6.Olağan Kongresinde Başkan adayı olmayacağım. 3 Dönem bilfiil üstlendiğim bu kutlu görevde bugüne kadar beni yalnız bırakmayan Eşime ve Aileme,  Sendikama, Genel Başkanıma ve Genel Başkan Yardımcılarına, Şubeme ve Yönetim Kuruluma,  4300 Üyeme ve Tüm Yol Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.  Bayrağı devralacak arkadaşların daima doğruluk ve hakkaniyet düsturuyla çalışmasını, ilimizde sağlık camiasının hasret kaldığı huzur ve refah ortamını bir an evvel sağlamalarını temenni ederek, başarılar diliyorum.” Dedi.

Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.