DOLAR 32,3775 0.16%
EURO 35,0852 -0.1%
ALTIN 2.324,090,21
BITCOIN 2267740-0,51%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Afiş ve Storyboard Sergisi Açıldı

Afiş ve Storyboard Sergisi Açıldı

ABONE OL
6 Haziran 2022 11:09
Afiş ve Storyboard Sergisi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında afiş ve storyboard sergisi açtı.

Afiş ve storyboard sergisinin açılışına Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, şube müdürü Mustafa Tekdemir, Okul Müdürü Safiye Köseoğlu, Okulun Grafik Alan öğretmenleri Ramazan Ünlü ve Deniz Kazıkçı Şakır, öğrenciler ve veliler yanında çevreye duyarlı vatandaşlar katıldı.

Grafik Alan öğretmenleri Ramazan Ünlü ve Deniz Kazıkçı Şakır koordinatörlüğünde hazırlanan sergiye Elif Naz Ersöz, Sidra Hımsı, Tasneem Shahrour, Gülsüm Arslan, Hatice Erişkin, Helin Naz Yurdakul, Sedef Sözer Sinem Beyaz, Kübra Saltık, Nagham Shahrour, İlknur Ölmez, İsraa Al Kadour, Tuğba Doğru, Rama Şerif, Mehtap Hasanoğlu,Pelin Zorlu, Sümeyye Hac Yusuf, Kadriye Küçük, Aleyna Sahilli, Alev Çaltakoğlu, Şehd Hacbekkur, Nezlım İlknur Gülen, Meryem Cudi, Necla Neccar, Irmak Koçak, Sidra Haj Mohammad, Marah Azzam, Meram Kıreyşi, Sidra Kasım, hazırladıkları eserlerle sergiye renk kattı.

Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı 11 G sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan afiş ve storyboard eserler, sergiyi gezen vatandaşlar tarafından beğenildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.