DOLAR 32,3374 0.23%
EURO 35,0928 -0.11%
ALTIN 2.292,290,67
BITCOIN 22762370,82%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağaçlar Bir Bir Kesiliyor

Ağaçlar Bir Bir Kesiliyor

ABONE OL
1 Şubat 2023 11:25
Ağaçlar Bir Bir Kesiliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Kalesi civarında ormanlık alanda yapılan ve kim veya kimler tarafından yapıldığı anlaşılamayan ağaç kesimi sabah sporlarını o güzergahta yapan vatandaşlar tarafından fark edildi.

vatandaşlar, Kale civarında ki ormanlık alanda adeta bir ağaç katliam uygulandığını hatırlatarak, “Ağaçlar birer birer kesiliyor. Ağaç kesiminin hangi kurum tarafından yapıldığını bilmiyoruz ama ciddi sayıda ağaç kesilmiş vaziyette. Bu duruma açıklık kazandırmak gerekiyor. Yetkili birimlerden bu konu ile ilgili derhal bir açıklama yapılması gerekiyor” ifadesinde bulundular.

BU AĞAÇLARI KİM KESİYOR VE NEDEN KESİYOR

Kesimin birkaç gün içinde yapıldığını hatırlatan vatandaşlar, “Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi kesilen ağaçların kütükleri henüz kaldırılmamış. Ağaçların dalları yolları kapamış durumda. Orman Müdürlüğü yetkililerinden bilgi bekliyoruz. Bu ağaçları kim kesiyor ve neden kesiyor?” açıklamasında bulundular.

FELAKETİN EŞİĞİNE DOĞRU TAŞINIYORUZ

Yaşanan bu duruma derhal müdahale edilmesini ve konuya ilişkin açıklama yapılmasını isteyen vatandaşlar, “İnsanlar ağaç ekerek kuraklığın önüne geçmeye çalışırken biz nasıl oluyorsa ağaç keserek bir felaketin eşiğine doğru taşınıyoruz. Ağaç kesilmesini kabul etmemiz mümkün değildir” ifadesinde bulundular. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.