DOLAR 32,6114 0.37%
EURO 34,8643 0.08%
ALTIN 2.514,751,24
BITCOIN 20188960,27%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Aile Ahlakı ve Çocukta Ahlaki Gelişim Eğitimi Tamamlandı

Aile Ahlakı ve Çocukta Ahlaki Gelişim Eğitimi Tamamlandı

ABONE OL
28 Mart 2022 13:37
Aile Ahlakı ve Çocukta Ahlaki Gelişim Eğitimi Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü ilçesine bağlı Kansu Mahallesinde bulunan Kansu İlkokulu-Ortaokulu, okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocukların eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek amacıyla başlatılan, Hatay Veli Akademisi projesi kapsamında “Aile Ahlakı ve Çocukta Ahlaki Gelişim” konulu veli eğitimi tamamlandı.

Kansu İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Onur Esmergil, Hatay İl Milli Eğitim müdürü Sayın Mesut Çerko’nun himayelerinde başlatılan eğitimin tamamlandığını ifade ederek katılım gösteren velilere teşekkür etti.

Eğitimler her ay iki eğitim olmak üzere Haziran ayına kadar devam edecek diyen okul müdürü Esmergil, açıklamasına şöyle devam etti: “Geleceğimizin teminatı saydığımız çocuklar için faydalı olduğunu düşündüğümüz ve fazlasıyla önemsediğimiz Hatay Veli Akademisi projesine yoğun katılım gösteren kıymetli velilerime teşekkürlerimi sunarım.

Gönüllülük esaslı katılım sağlanan bu toplantı öncesi öğretmenlerimiz velilerimizi bizzat bilgilendirerek projeye katılımlarını sağlama noktasında gerekli çalışmaları yaptı. Bizler de sosyal medya üzerinden gerekli davetleri yaparak velilerimizi eğitime katılmaları noktasında çalışmalar yaptık. Eğitimler her ay iki eğitim olmak üzere Haziran ayına kadar devam edecek. Toplamda 6 eğitim yapmayı, ilerleyen eğitimlerde alanında uzman kişileri okulumuza davet etmeyi de planlıyoruz” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.