DOLAR 32,5423 -0.02%
EURO 34,8247 -0.14%
ALTIN 2.438,680,37
BITCOIN 2117405-2,53%
Hatay
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Aile Okulu Seminerleri Devam Ediyor

Aile Okulu Seminerleri Devam Ediyor

ABONE OL
5 Mart 2022 12:45
Aile Okulu Seminerleri Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde 4 farklı ilçede 8 hafta boyunca devam edecek olan “Aile Okulu Programlarının” 5. Semineri gerçekleşti.

Programda; Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ile İl Müftü Yardımcıları Nazife Sağlamoğlu, Murat Akçay ve Abdullah Sertoğullarından, Antakya ve Defne İlçelerimizde görev yapan din görevlileri, Kur’an kurslarda eğitime devam eden yetişkin öğrenciler ve öğrenci velileri hazır bulundu.

Antakya Ulu Camii İmam-Hatibi Muhammed Parlak’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program; Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan “Peygamberimiz ve Çocuk” konulu sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftü Yardımcısı Nazife Sağlamoğlu’nun açış konuşmasıyla devam etti. 

Ardından İstanbul Haseki Reisülkurra Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin “Ailede Sevgi ve İletişim Dili” konulu konferansıyla program devam etti.

Eğitim Görevlisi Öresin’in “Yüce Rabbimizin ayetlerinin başkalarına değil, bizlere inmiş olduğu bilinciyle hareket ederek kendi adımıza bir hayat yaşamalıyız” diyerek başladığı  konuşmasında; Ailede sevginin bir anda olabilecek bir şey olmadığını, Yüce Rabbimizin emir ve yasaklarının, Peygamber Efendimiz’in tavsiyelerinin ilk muhatabının kendimiz olduğunu, ânı kaydetmektense yaşamalı ve sürekli kendimizi yenilememiz gerektiğini söyledi. Program, hediye takdimiyle sona erdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.