DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,600,24
BITCOIN 2262631-0,96%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Ailenin Korunması ve Kadına Şiddet” Semineri

“Ailenin Korunması ve Kadına Şiddet” Semineri

ABONE OL
15 Şubat 2022 12:39
“Ailenin Korunması ve Kadına Şiddet” Semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Asena Teşkilatının tertip ettiği “6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanuna ilişkin eğitim” semineri düzenlendi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleşen seminere Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Asenalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurdan Kıraç, İl Yöneticileri, Asenalar ve aileler katıldı.

Asenalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurdan Kıraç yaptığı konuşmasında, ”6284 sayılı kanunu öncelikle biz Ülkücü Türk Kadınları olarak tam anlamıyla bilmesi ve çevremizde ki kadınları bilgilendirmesi bizlerin asli görevidir. Kadına her zaman değer veren Türk toplumunun yapı taşı olan biz ülkü ocakları bu olumsuz tablonun önüne geçecek ve kadına hakettiği değerin yeniden verilmesi için mücadele etmeye devam edeceğiz. Seminerimize konuşmacı olarak katılan İl Yöneticimiz Av. Mustafa Tazearslan’a 6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanuna ilişkin yapacağı bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

DÖNER: ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK KADINA ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNÜN KARŞISINDAYIZ

Daha sonra kürsüye gelen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konuşmasında :”Ülkü ocakları olarak kadına şiddetin her türlüsünün karşısındayız kanunların yetersiz kaldığı yerde şiddet gören kadınlarımızın yanında olduğumuzu buradan belirmek isterim. Ülkü ocaklarının kapısı kadınlarımıza sonuna kadar açıktır. Kadına şiddetin önlenmesi için yasaların daha caydırıcı bir duruma gelmesi gerekirse liderimiz Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi idam cezasının uygulanmasının tarafındayız. Böyle anlamlı bir organizasyonu tertip eden il Asena teşkilatımıza Asenalardan sorumlu il başkan yardımcımız Nurdan Kıraçın nezninde teşekkür ediyor, Faydalı bilgilendirmelerinden dolayı İl yöneticimiz Av. Mustafa Tazearslan’a ve programımıza katılım sağlayan siz değerli misafirlerimize de şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları İl Yöneticisi Av. Mustafa Tazearslan 6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanuna ilişkin eğitim sunumu ile seminere katılanlara faydalı bilgilendirmeler yaparken kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.