DOLAR 32,5576 0.04%
EURO 35,0207 0.44%
ALTIN 2.424,390,07
BITCOIN 2090227-4,12%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe

AK PARTİ HATAY SINIFTA KALDI!

ABONE OL
26 Haziran 2021 14:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da katıldığı açılış törenlerinde, törene katılan vatandaş sayısının az olması, soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
Normalde Hatay’daki mitinglerinde binlerce insana hitap eden Erdoğan, Hatay’da az sayıda insanla karşılaşınca kendisi de şaşırdı. Beklenen bir kalabalığın olmadığı açılış töreninde, Hataylılara kısa süre hitap eden Erdoğan, belki de tarihinin en kısa konuşmasını yaparak, açılış töreni için salona geçti. Daha sonra salonda gazetecilere ve salondaki misafirlere konuşan Erdoğan, Hatay’daki açılışları gerçekleştirdi.

*** BU BİLANÇONUN SORUMLUSU KİM? ***

Son zamanlarda sürekli sınıfta kalan ve bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan AK Parti Hatay İl Teşkilatı, eski başkanlarından da istediği verimleri alamaz oldu. Son zamanlarda yaşanan sıkıntıların akabinde ilk olarak Mehmet Yeloğlu ile yoluna devam eden AK Parti daha sonra da eski başkan ve milletvekillerinden Adem Yeşildal’ı başkanlığa getirdiğini duyurmuştu. Nitekim Yeşildal Başkanın da gelişi Hatay’daki kan kaybını durdurmadığı görüldü.

*** AÇILIŞIN TANITIMI YAPILDI MI? ***

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’a geleceği 3 öncesinden belli olmasına karşın, programı ise 2 gün kalasıya netleşti. Nitekim AK Parti Hatay İl Teşkilatı Basın Biriminin çalışmalarındaki yavaşlık nedeniyle basın mensupları dahi yeterli bilgiye ulaşamadı. Nitekim basın mensupları Hatay Valiliği sayesinde yeterince bilgiye ulaşabilirken, Hataylı vatandaşlardan çoğu son dakikaya kadar programlardan bir haber kaldı.

*** BU FATURA KİME KESİLİR? ***

Nitekim Hatay’da yaşanan bu olay sonrası işin faturası kime kesilir bilinmez ama AK Parti Hatay’da yine bir değişikliğin kaçınılmaz olduğu gözler önüne serilmiş olundu. Erdoğan’ın bu olay sonrası Hatay’daki kadro ile seçim sürecine girme ihtimalinin olmadığı öngörülürken, yakın zamanda olası bir değişikliğinin yaşanabileceği de şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.