DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.298,120,92
BITCOIN 22835531,24%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKOM Yöneticileri Kriz Yönetimi Toplantısı Gerçekleştirdi

AKOM Yöneticileri Kriz Yönetimi Toplantısı Gerçekleştirdi

ABONE OL
24 Ocak 2022 12:00
AKOM Yöneticileri Kriz Yönetimi Toplantısı Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi(AKOM) bu hafta beklenen yağışlar öncesi kriz yönetimi toplantısı gerçekleştirdi.

HBB İtfaiye Daire Başkanı Mahir Çiçek yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katılım gösterdi.

18-21 Ocak tarihleri arasında Hatay’ın birçok noktasında kar yağışları sonucunda oluşan olumsuzluklara karşı başarılı müdahalelerin gerçekleşmesini sağlayan HBB Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi gelen ihbarları özenle değerlendirerek Hatay halkının yanında oldu.

Kent hayatının normal seviyede devam etmesi için tüm önlemlerin alındığının altını çizen HBB yöneticileri, 7/24 hazır olacak şekilde nöbetçi ekiplerin hazırlandığını, kapanması muhtemel yollarda yol açma ve tuzlama yapması için 15 ilçedeki kritik noktalarda ekiplerin oluşturulduğunu belirterek müdahale şekilleri hakkında da görüş alışverişi yaptı.

Kentin komuta merkezi olan AKOM’un alarma geçmesi üzerine HBB’nin tüm birimlerinin koordineli bir şekilde hareket ettiğini belirten yöneticiler, yaşanabilecek olumsuz hava koşuluna karşı her türlü ekipmanların da hazır olduğunu ifade etti.

ÇİÇEK: YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARA KARŞI TÜM BİRİMLERİMİZ İLE HER TÜRLÜ TEDBİR VE ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK

AKOM yetkililerinin 24 saat teyakkuz halinde olduğunu belirten HBB İtfaiye Daire Başkanı Mahir Çiçek, “Kış aylarının sert geçtiği bu günlerde Hatay’ımızın 15 ilçesinde sağanak ve kar yağışlarının olumsuz etkilediği birçok bölgede çalışmalar gerçekleştirdik ve çalışmalarımız devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu açıklamalar ile önümüzdeki hafta içerisinde de kar yağışı beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm birimlerimiz ile her türlü tedbir ve önlemi aldık” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.