DOLAR 32,5437 -0.02%
EURO 34,8285 -0.12%
ALTIN 2.426,03-0,15
BITCOIN 21677600,58%
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Ali Kavak Güven Tazeledi

Ali Kavak Güven Tazeledi

ABONE OL
16 Nisan 2022 12:58
Ali Kavak Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylı iş insanı Ali Kavak Mersin’de gerçekleştirilen seçim sonrasında ikinci kez Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanlığına seçildi.

Aynı gün yapılan Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanlığı seçimlerini ise Ali Kavak başta olmak üzere Hatay’da faaliyet gösteren İhracatçı firmalarının blok olarak oy verdiği Fahri Gürüz önderliğinde ki beyaz liste kazandı.

Seçim sonrasında kısa bir teşekkür açıklaması yapan iş insanı aynı zamanda Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Sektör Konseyi üyesi Ali Kavak, Hataylı ihracat firmaları temsilcilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Kavak yayınladığı mesajda şunları söyledi; “29 yıl boyunca yönetim Kurulu Başkanlığını büyük bir onur ile yürüttüğüm Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yeni çıkan yasaya göre, yasal süreç gereği 2 dönemden sonra aday olamadığımdan dolayı Necdet Sin kardeşime görevi devretmiştim. Yeni dönemde göreve seçilen Ferhat Gürüz kardeşimi kutluyorum. Benim de Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiğim listeye oy veren Hataylı ihracatçı iş insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı gün yapılan seçim de bana teveccüh gösteren ve oy vererek yeniden Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanlığı görevine getiren ihracatçı arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Yeni görevlendirmelerin ihracat sektöründeki arkadaşlarıma ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu arada Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanlığı seçimlerini kazanan beyaz listede Ali Kavak, Necdet Sin, Sinan Gümüş gibi Hatay’ın tanınmış isimleri de yer aldı. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.