DOLAR 32,5342 -0.03%
EURO 35,0119 0.47%
ALTIN 2.431,130,34
BITCOIN 2064161-4,46%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Alın Terimiz İle Üreterek Dışa Bağımlılıktan Kurtulabiliriz

Alın Terimiz İle Üreterek Dışa Bağımlılıktan Kurtulabiliriz

ABONE OL
29 Kasım 2022 10:50
Alın Terimiz İle Üreterek Dışa Bağımlılıktan Kurtulabiliriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Hatay milletvekili Lütfi Kaşıkçı,  Belen Belediye  Başkanı  İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Keskin,  MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve İlçe Yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Hatay milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Heyetini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleri karşıladı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeler değerlendirildi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, bölgemiz ekonomisindeki son gelişmeler, sektörlerde yaşanan sorunlar hakkında milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya bilgiler verdi.

İSTİHDAM ODAKLI HEDEFİMİZ OLMALI

MHP Hatay milletvekili Lütfi Kaşıkçı ziyarette,  ülke ekonomisindeki son gelişmeler hakkında İTSO Yönetimini bilgilendirdi. Milletvekili Kaşıkçı, “Alın Terimiz İle üreterek İstihdam Odaklı Hedefimiz Olmalı.  Yatırım yaparak kendi üretim tesislerimizi fabrikalarımızı kurmak zorundayız. Türkiye’de üretim yapacak, istihdam oluşturacak potansiyellerimiz mevcut. Sizler İş dünyası olarak  bölgemizde ihracat ve istihdam odaklı çalışıyorsunuz, üretiyorsunuz ve binlerce insanımıza iş aş ekmek veriyorsunuz. Ülkemiz genelinde de bu üretim odaklı yatırımlar yapılmalı, ihracatımız arttırmalı böylece dışa bağımlılıktan kurtulabiliriz. Ülkemizde üretime dayalı politika izlenmesi durumunda çok daha güçlü bir ülke olabiliriz” dedi.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.