DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,600,24
BITCOIN 2262631-0,96%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altınözlüler Derneği’nden Ömer Akın’a Ziyaret

Altınözlüler Derneği’nden Ömer Akın’a Ziyaret

ABONE OL
11 Ocak 2022 10:36
Altınözlüler Derneği’nden Ömer Akın’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Ömer Kuday ve yönetim kurulu üyeleri, Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Uzm. Dr. Ömer Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akın’ın başhekimlik görevini en iyi şekilde yapacağını ve Altınözlü vatandaşlarının derdine derman olacağına inandığını söyleyen Kuday,  başhekim Ömer Akın ve tüm sağlık personellerine kolaylıklar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Akın ise, görev aldığı günden bu yana Altınözlü vatandaşların ve dostların yoğun ilgisi ile karşılaştığını ifade etti. Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Ömer Kuday ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Akın, başhekimlik ve hastane personelleri olarak en iyi hizmeti vatandaşlara sunmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.