DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20783701,01%
Hatay
13°

KAPALI

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Altınözlüler İftarda Buluştu

Altınözlüler İftarda Buluştu

ABONE OL
19 Nisan 2022 15:34
Altınözlüler İftarda Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel olarak düzenlediği şehitlerimizin ruhuna mevlid-i şerif ve ardından iftar etkinliğini bu yıl da sürdürdü.

Geçen iki yılda pandemi dolasıyla yapılamayan iftar programı, bu yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Dernek lokalinde gerçekleşen iftar programına, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Antakya Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Berber, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkan Yardımcısı Niyazi Öztürk, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner, Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır, Defne İlçe Müftüsü Mehmet Emin Eneç, bazı siyasi parti temsilciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Altınözlüler katıldı.

BİLGİLİ, KUDAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Dayanışma ve kaynaşma örneğinin sergilendiği iftar programı öncesi konuşma yapan Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Altınözlüler Dernek Başkanı Ömer Kuday nezdinden tüm Altınözlülere bu güzel birlik ve beraberlikten dolayı teşekkür etti, Ramazan ayının tarihine ve önemine vurgu yaptı.

KUDAY: BİR VE BERABER OLURSAK BAZI SORUNLARI ÇÖZEBİLİRİZ

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kuday ise yaptığı konuşmada şehitlerimizin ruhuna okutulan kuranı kerim ve iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

 Altınözlülerin birlik ve beraberliği için dün olduğu gibi bugün de yarın da mücadele etmeye devam edeceklerini söyleyen Kuday, “Biz ancak bir ve beraber olursak bazı sorunları çözebiliriz ve ancak bu şekilde Altınözü ilçemiz ve Altınözlüler için bir şeyler yapabiliriz. Bu yüzden tek çatı altında toplanmak bize her zaman fayda sağlayacak ve sorunların üstesinde gelmemize olanak sağlayacaktır. Değerli hemşerilerim, yıllardır söz verip bitirilemeyen Altınözü yolunda geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada iki hemşerimiz vefat etmiş, iki hemşerimiz de yaralanmıştır ve bundan önce de o yolda birçok kaza meydana gelmiştir. Eğer biz ses çıkarmazsak, hakkımızı istemezsek bu kazaların sonu gelmeyecek. Yakın zamanda Altınözlü hemşerilerimizin de katılım göstereceği bir organizasyonla, Altınözü’nün kaderine dikkat çekecek bir açıklama yapacağız. Kazanın meydana geldiği noktada buluşarak, orada büyük bir basın bildirisi okuyacağız. Bununla ilgili detaylı bilgiyi paylaşacağım” dedi.

Konuşmaların ardından, Hafız Musa Esatoğlu tarafından kuranı kerim tilaveti okundu. İftar öncesi aslen Altınözlü olan Defne İlçe Müftüsü Mehmet Emin Eneç de kısa bir konuşma yaparak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı ve iftar duası yaptırdı. Nezih ve seçkin bir ortamda gerçekleşen şehitlerimiz kuranı kerim tilaveti ve iftar programı, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.  Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.