DOLAR 32,5677 0.04%
EURO 34,9009 0.05%
ALTIN 2.430,740,04
BITCOIN 2095602-3,31%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Altınözü, ‘Kaymakam’ını Unutmayacak

Altınözü, ‘Kaymakam’ını Unutmayacak

ABONE OL
23 Ağustos 2021 11:05
Altınözü, ‘Kaymakam’ını Unutmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Altınözü ilçesine 2016 yılında tahini çıkan ve o gün ilçenin kaderini değiştiren baş insan olarak hafızalara kazınan Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, 5 yılın sonunda kente veda ediyor. İnsan ilişkilerinin yanı sıra vatandaşa hizmet için mesai saati gözetmeyen, Altınözü’nün ilçe olduğunu hissetmesi için büyük çabalar sarf eden Kaymakam Uygur, Gaziantep Vali Yardımcılığına atandı.

ALTINÖZLÜLER ATAMADA ÜZÜLEN TARAF OLDU

Hatay’ın öksüz ve yetim kalan ilçeleri denildiğinde akla gelen Altınözü’nün yeni bir çehre ve tanınırlığa kavuşması için büyük özveri gösteren Kaymakam Uygur’un tahini, kentteki vatandaşları da üzdü. Sosyal medya hesaplarından Kaymakam Uygur’a destek veren Altınözülüler, yaptıkları hizmetler için de teşekkürlerini sundular.

EŞSİZ PROJELERİN UNUTULMAZ İSMİ

Altınözü Belediyesi Başkanı Rıfat Sarı ile birlikte sergilediği uyumla yapılan birçok çalışmada “Birlikten kuvvet doğar” mesajını gözler önüne seren Bülent Uygur, geriye kalan 5 yılda; Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivalleri, Altınözü Zeytin Müzesi, Altınözü Cam Teras, Altınözü Zeytin Cafe, asma köprü, ters ev, zipline, dev salıncak gibi kente eşsiz görünüm katan projelerin baş mimarlarından olarak hafızalara kazındı.
Hatay Asi Gazetesi olarak, kültür başkenti Hatay’ın altın ilçesi Altınözü’nün hak ettiği değeri bulmasında büyük emekleri olan Bülent Uygur’a teşekkürü borç bilir, Gaziantep Vali Yardımcılığı görevinde de başarılar dileriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.