DOLAR 32,5590 0%
EURO 34,9965 0.27%
ALTIN 2.423,370,02
BITCOIN 2101694-3,15%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Altınözü’nde Antika ve 2.El Pazarı Kuruluyor

Altınözü’nde Antika ve 2.El Pazarı Kuruluyor

ABONE OL
25 Haziran 2021 10:56
Altınözü’nde Antika ve 2.El Pazarı Kuruluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçmişe dair özlemleri dinmeyenlerin ve eski eşyaları bulmanın sevincini tatmak isteyenler 4 Temmuz’da Altınözü ilçesinde bulunan Millet Bahçesinde kurulacak olan stantlarda antika ve nostaljik eşyalara kolayca ulaşma imkanı sağlanacaktır. Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından yürütülen “Altınözü Antika ve 2.El Pazarı” sayesinde kentte yeni bir fikir ile yeni bir pazar olan antika pazarı hayat buluyor.

Meraklılarına hitap eden ve değeri bilinmeyen enteresan eşyalarla karşılaşacağınız Altınözü Antika ve 2.El Pazarı her ayın ilk Pazar günü Altınözü Millet Bahçesinde kurulacak stantlarda vatandaşlara hizmet verecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Altınözü Antika ve 2.El Pazarı 4 Temmuz günü Altınözü Millet Bahçesinde açılacak. Renkler, kokular ve gözle değil kalbinizle hissedeceğiniz antika eşyaları bulacağınız Altınözü Antika ve 2. El Pazarı’na tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca kendi evinde antika ve nostaljik eşyaları bulanan kişiler ürünlerini kurulacak Antika ve 2.El Pazarında satışını gerçekleştirebilecektir” ifadelerine yer verildi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.