DOLAR 32,5339 -0.06%
EURO 34,8876 0.02%
ALTIN 2.431,440,07
BITCOIN 2162113-0,76%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Altınöz’ünde “ Umut Denemeleri” Devam Ediyor

Altınöz’ünde “ Umut Denemeleri” Devam Ediyor

ABONE OL
2 Haziran 2022 11:17
Altınöz’ünde “ Umut Denemeleri” Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toprakhisar İmam Hatip Ortaokulu Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli

(Erdem) kapsamında “ Umut Denemeleri” Projesinin açılışı Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ve Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Bu kapsamda 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı, açılışın olduğu günden itibaren yılsonuna kadar toplamda 7 deneme sınavı gerçekleştirildiği belirtildi.

AKADEMİK DESTEK ODASI AÇILDI

Sınavların ardından yıl içinde açılışı yapılan “ Akademik Destek Odasında” soru çözme teknikleri, hızlı karar verme becerisi, pratik düşünme, öğrendiğini uyarlama, zamanı verimli ve etkili kullanma becerilerini kazandırmaya yönelik etkinlikler yapıldı.

Gerçekleştirilen deneme sınavlarının ve soru çözüm etkinliklerinin neticesinde öğrencilerin akademik başarılarının arttığı gözlemlendi. Ayrıca LGS ile ilgili öğretmen tecrübeleri öğrencilere aktarıldı. Yapılan çalışmaların öğrencilerin özdenetim becerileri ile ilgili farkındalık kazanmasında ve derslere katılımlarında önemli katkıları olduğu gözlemlendi.

Yıl sonunda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik öğrencilerin sınav kaygısını azaltmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak maksadıyla öğretmenler eşliğinde, “ Hatay Expo Alanı” başta olmak üzere Antakya’nın çeşitli tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlendi.

Okulda yapılan açılışa katılımlarından ve desteklerinden dolayı Okul Müdürü Abidin Olgun Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner’e öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür etti.

Ayrıca projede emek harcayan Okul Proje Koordinatörü Metin Arslan başta olmak üzere öğretmenlere de teşekkür eden Olgun, sabırla gelişimlerine devam eden öğrencilere de başarılar diledi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.