DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20840242,47%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Altyapı Noktalarında Bakım ve Onarım Sürüyor

Altyapı Noktalarında Bakım ve Onarım Sürüyor

ABONE OL
7 Ocak 2022 15:30
Altyapı Noktalarında Bakım ve Onarım Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapı hatlarındaki sorunları çözüme kavuşturma ve iyileştirme adına kentin muhtelif noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. 

Oluşan altyapı problemlerini çözüme kavuşturma adına bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, oluşabilecek problemlere hızlı müdahale edilmesi için konumlanan, asfalt altında ve üstünde kalan ana muayene bacalarının yol seviyesine çekildiğini aktardı.

Yapılan çalışma sayesinde müdahalelerin daha kolay gerçekleştirileceğine dikkat çeken HATSU, deforme olan yağmur suyu mazgallarında da bakımdan geçtiğini aktararak, trafik açısından tehlikelerin önlendiğini aktardı.  

İdare ayrıca, kentin birçok noktasındaki altyapı hatlarında temizlik çalışması yapıldığını aktararak, temiz ve yaşanabilir bir il oluşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam edeceğini kaydetti.    

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.