DOLAR 32,5935 0.1%
EURO 35,0207 0.42%
ALTIN 2.419,42-0,14
BITCOIN 2098231-3,22%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Amacımız çocuklarımıza en iyi eğitim imkanı

Amacımız çocuklarımıza en iyi eğitim imkanı

ABONE OL
26 Haziran 2021 11:04
Amacımız çocuklarımıza en iyi eğitim imkanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne’de bulunan Resmi/Özel Eğitim Kurumu Müdürlerinin katılımı ile Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Defne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Casim Çimen, Mahmut Doğan, Mehmet Sarıyıldız ve Okul / Kurum Müdürleri katıldı.

GÜLİSTAN: “OKULLARIMIZI EYLÜL AYINA HAZIRLAYIP, ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ EĞİTİM İMKÂNLARINI SUNACAĞIZ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ” Covid 19 salgını nedeni ile bu yıl sıkıntılı bir dönem geçirdik. Bu dönem içerisinde gerek yüz yüze gerekse çevirim içi uzaktan eğitim ile öğrencilerimize verimli olmak adına yapılan tüm çalışmalardan ve fedakârlıklardan dolayı başta sizlere, öğretmenlerimize, çalışan personellerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde salgınla mücadele edersek en kısa sürede salgından kurtulup, normal hayata döneriz diye düşünüyor ve temenni ediyorum. Defne eğitim camiası olarak bizler yaz döneminde de çalışmaya devam ederek okullarımızı Eylül ayına hazırlayıp, çocuklarımıza en iyi eğitim imkânlarını sunacağız .” dedi.

Açılış konuşmasından sonra yönetmelik ve uygulamalardaki değişiklikler de göz önüne alınarak gündem maddeleri tek tek ele alınıp görüşüldü, istişarelerde bulunuldu.

Toplantı sonunda Müdür Kemal Gülistan toplantıya katılan okul, kurum müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.