DOLAR 32,5915 0.23%
EURO 34,8153 0.42%
ALTIN 2.422,95-0,39
BITCOIN %
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Amacınız yerel basını bitirmek mi?

Amacınız yerel basını bitirmek mi?

ABONE OL
6 Ağustos 2021 12:32
Amacınız yerel basını bitirmek mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet binasını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u hedef aldı. Genel Başkan Yılmaz Karaca, “Sayın Fahrettin Altun ne yazık ki basının sorunlarıyla ilgilenmiyor. Anadolu basını büyük sorunlar içinde destek beklerken, son açıklanan tasarruf tedbirleri büyük bir darbe oldu. Tasarruf tedbiri adı altında basına vurulan bu darbe kararından vazgeçilmelidir. Son 2 yılda 1800 resmi ilan alan gazeteden yarısı kapandı ya da birleşti. Yerel bazda ilçe gazeteleri daha da zor durumda kaldı. Tasarruf tedbiri Basın ilan Kurumunu da batırır. TGF olarak bu konuyla ilgili mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

TGF’nin Mersin programlarında Genel Başkan Yılmaz Karaca’nın yanı sıra Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, Genel Sekreter Bayram Ekici, Genel Başkan Yardımcıları Turgay Demirtaş, Cemal İncesoyluer, Mali Sayman Derya Akbıyık, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya da yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.