DOLAR 32,5940 0.29%
EURO 34,7939 0.09%
ALTIN 2.489,060,21
BITCOIN 20708424,08%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“ANADOLU BASINI BİTİRİLİYOR!”

“ANADOLU BASINI BİTİRİLİYOR!”

ABONE OL
5 Temmuz 2021 15:22
“ANADOLU BASINI BİTİRİLİYOR!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan yeni tasarruf tedbirlerinin Anadolu basınını bitireceğini belirterek, “Umuyoruz ki geri çekilsin, aksi halde Ankara’da eylem planı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

“ANADOLU’DAKİ TÜM BASIN ÇALIŞANLARI DA SORUNLARINA SAHİP ÇIKMALI”

Cumhurbaşkanlığı’na destek paketi sunmalarına karşılık olumlu bir cevap alamadıklarını söyleyen Genel Başkan Yılmaz Karaca, sadece medya kuruluşlarının değil gazetecilerin de çok zor durumda olduğunu belirtti. Medya kuruluşlarının yanı sıra basın çalışanlarının da sorunlara sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Anadolu basını her geçen gün bitme noktasında. Gazete, TV, radyoların yanı sıra çalışan gazeteciler de büyük sıkıntı yaşıyor. Biz TGF olarak destek paketi çıkarılmasını istedik ama maalesef çıkmadı. Anadolu basınının bitmesi için bir çalışma var. Biz çare bulunmasını isterken yeni tasarruf tedbirleri gördük. Son derece üzücü ve Anadolu basımını bitirmeye yönelik çalışma olarak değerlendiriyoruz. Buna sessiz kalamayız. Yetkilileri uyarmak için eylem planı yapmamız lazım. Bütün basın meslek örgütlerini de bu eylem planımıza katılmaya bekliyoruz. Basın çalışanları da sorunlarına sahip çıkmalı” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.