DOLAR 32,5657 0.13%
EURO 34,9831 -0.14%
ALTIN 2.439,670,16
BITCOIN 21028600,60%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Anlamlı hareket

Anlamlı hareket

ABONE OL
28 Mayıs 2021 12:22
Anlamlı hareket
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Su kabaklarından yaptıkları renk renk gece lambaları ile bilinen 1 Sanat Atölyesi SMA Hastası Nefes bebek için dekoratif gece lambasını açık arttırma usulü ile satışa çıkardı.

Elde edilecek olan satış gelirinin SMA Hastası Nefes bebeğe verilecek olması büyük takdir toplarken açık arttırmanın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

AÇIK ARTTIRMA İNSTAGRAM HESABINDA

SMA Hastası Nefes bebek için herkesin seferber olduğunu büyük bir mutluluk içerisinde takip ettiklerini söyleyen 1 Sanat Atölyesi Yöneticisi Nedim Yalçınkaya, böyle bir duruma kendilerinde katkı sağlamak amacı ile böyle bir açık arttırma satışı yapma kararını aldıklarının altını çizerek bu gibi kampanyalarda daha önceleri de yapılan örnekleri gibi kendilerinin açık arttırmaya koyacakları dekoratif gece lambasının değerinin çok üstünde satılması dileğinde bulundu. İnstagram hesapları olan @1sanatatolyesi sayfalarında başlatacakları açık arttırmanın sonucuna ulaştığında su kabağından yapılan oldukça şık gece lambasını alacak olan hayırseverin ödemesini direk olarak SMA Hastası Nefes bebek için açılan banka hesabına yatırılacağını söyleyen Nedim Yalçınkaya, şimdiden açık arttırmaya katılarak bu anlamlı satışa destek olacak herkese teşekkür ederek SMA Hastası Nefes bebeğin sağlığına kavuşmasının kendileri için en büyük mutluluk olacağını sözlerine ekledi. Açık arttırma 31 Mayıs 2021 tarihinde son bulacak.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.