DOLAR 32,3673 0.14%
EURO 34,9855 -0.29%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 22799651,28%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anlamlı turnuvada dev final

Anlamlı turnuvada dev final

ABONE OL
3 Eylül 2021 11:44
Anlamlı turnuvada dev final
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Antakya İlçe Başkanlığı tarafından Hatay Milli İrade Platformu ve Antakya Belediyesi işbirliğiyle organize edilen ve kazananın fidan dikeceği ‘STK’lar Arası Voleybol Turnuvası’nın finali yapıldı. Varışlıspor ile Hatay Öncü Gençlik’in karşılaştığı dev finalde, Hatay Öncü Gençlik mücadeleyi kazanarak kupayı kaldıran taraf oldu.

TÜGVA ANTAKYA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

TÜGVA Antakya İlçe Başkanlığı, başkan Mehmet Emin Sağanak öncülüğünde başarılı ve ses getiren projelere imza atmaya devam ediyor. Teşkilatının adını sürekli sosyal sorumluluk projeleri ile duyuran Başkan Sağanak, son olarak gerçekleştirilen anlamlı voleybol turnuvası ile dikkatleri üzerine çekti.

“KAZANAN DOĞA OLDU”

Turnuvaya katılan ve kazanan her takım adına fidan dikilecek bir turnuvaya imza atan TÜGVA Antakya İlçe Başkanı Mehmet Emin Sağanak, katılım gösteren tüm takımlara teşekkür etti. Bu turnuvanın kazananının doğa olduğunun altını çizen Başkan Sağanak, “Bizler TÜGVA olarak böylesi anlamlı ve sosyal mesaj içeren etkinliklere her zaman imza atacağız. Turnuvaya katılan her takımımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Kazanan doğa oldu, kazanan spor oldu” diye konuştu.

DEV FİNALE PROTOKOLDEN BÜYÜK DESTEK

Anlamlı turnuvanın finali ise nefes kesen anlara sahne oldu. Kafa kafaya giden finali Hatay Öncü Gençlik kazanırken, mücadeleyi AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya Gençlik Spor İlçe Müdürü Bekir Özçelik, partililer, STK ve oda temsilcileri de tribünden izledi. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.