DOLAR 32,5361 0.23%
EURO 34,7897 0.09%
ALTIN 2.489,061,10
BITCOIN 20513362,77%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya Belediyesi Karate Sporcusu Gurur Yaşattı

Antakya Belediyesi Karate Sporcusu Gurur Yaşattı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 14:11
Antakya Belediyesi Karate Sporcusu Gurur Yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi GSK karate sporcusu Emrullah Albayrak, Sivas’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate yarı final müsabakalarında 3. olarak büyük gurur yaşattı.

Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “Antakya Belediyesi spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda kurduğu Gençlik Spor Kulübü bünyesinde pek çok dalda gençlere spor eğitimi veriyor ve profesyonel sporcu yetiştiriyor. Başarılı sporcumuz Emrullah Albayrak da üçüncü olarak Antakya’mızı gururlandırdı.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yayınladığı mesajda: “Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübümüzün değerli hocası Mehmet Karagöz’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sporcumuz Emrullah Albayrak’ı da Anadolu Yıldızlar Ligi Karate yarı final müsabakalarında göstermiş olduğu gayret ve elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyor, sporcumuza kazanacağı daha nice güzel başarılar diliyorum.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.