DOLAR 32,5884 0.35%
EURO 34,8625 0.35%
ALTIN 2.497,830,55
BITCOIN 21127854,31%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya Belediyesi ‘Tam Bana Göre Festival”İnde

Antakya Belediyesi ‘Tam Bana Göre Festival”İnde

ABONE OL
19 Kasım 2021 14:26
Antakya Belediyesi ‘Tam Bana Göre Festival”İnde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Millet Bahçesi, Türkiye’nin dört bir yanından katılan gençlerle dev bir festivale ev sahipliği yapıyor. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali “Tam Bana Göre Festival”inde Antakya Belediyesi de yerini aldı.

Festivalde A52 numaralı stantta yer alan Antakya Belediyesi gençlerle buluşarak Antakya’nın tanıtımına katkı sunuyor. El Sanatları Müzesi, Bilim Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Restorasyon Çalışmaları dahil olmak üzere birçok proje ve gençlere yönelik birçok hizmet tanıtılıyor. Festival atölyeler, yarışmalar ve ödüllerle dolu dolu geçiyor.

ANTAKYA BELEDİYESİ FESTİVALDE GENÇLERE YÖNELİK PROJESİYLE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarıyla açılışı yapılan festivalde Antakya Belediyesi gençlere yönelik yürüttüğü proje ile ödül aldı. Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gençlere yönelik projeleri anlattı ve gençleri festivale davet etti.

Millet Bahçesi’nde 21 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan “Tam Bana Göre Festival”i; kültürden sanata, spordan dijital etkinliklere kadar her alanda; konserinden paneline, söyleşisinden kitap fuarına kadar birçok faaliyetin olduğu muhteşem bir organizasyonla gençleri bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.