DOLAR 32,3812 0.18%
EURO 34,9905 -0.25%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN 2265063-0,69%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Belediyesi’nden E-Belediye çağrısı

Antakya Belediyesi’nden E-Belediye çağrısı

ABONE OL
9 Kasım 2020 15:40
Antakya Belediyesi’nden E-Belediye çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların belediye hizmet binasındaki işlemlerini e-belediye uygulaması üzerinden yapmaları çağrısında bulundu.

Antakya Belediyesi, alınan tedbirler kapsamında vatandaşların belediye ile olan işleriyle ilgili tüm hizmetlerin dijital ortamda gerçekleştirilmesi için her türlü teknolojik alt yapının bulunduğuna dikkati çekerek bir mesaj yayımladı.  

Antakya Belediyesi tarafından yayınlanan mesajda şunlar yer aldı; “Teknolojik altyapısı güçlü bir belediye olarak belediyemizin her türlü iletişim hatlarını uzaktan erişimle kullanabilir, belediyemizin hizmetlerinden kolayca faydalanabilirsiniz.  

Koronavirüs salgınının hızla yayıldığı ve vaka sayılarının arttığı bu süreçte evde kalarak Beyaz Masa’ya 444 44 31 numaralı hattımızdan ulaşabilirsiniz.  

Ayrıca web sitemiz: www.antakya.bel.tr üzerinden e-belediye linkine tıklayarak ve sosyal medya hesaplarımız: facebook.com/Antakyabld, instagram.com/Antakyabel, twitter.com/AntakyaBld adreslerinden de hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Ayrıca son ödeme günü 30 Kasım tarihinde olan 2020 yılı 2. dilim Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinizi de http://webportal.antakya.bel.tr/web/guest/2  adresinden kolaylıkla ödeyebilirsiniz.  

Sizler bizim için önemli ve değerlisiniz. Bu bağlamda uyarılara hassasiyet gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.” 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.