DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0599 -0.1%
ALTIN 2.324,610,24
BITCOIN 2265056-1,72%
Hatay
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Bilim Merkezi Ziyaretçi Ağırlamaya Devam Ediyor

Antakya Bilim Merkezi Ziyaretçi Ağırlamaya Devam Ediyor

ABONE OL
15 Şubat 2022 12:44
Antakya Bilim Merkezi Ziyaretçi Ağırlamaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gençlerin eğitim ve gelişimlerine verdiği önem doğrultusunda projelendirilen Antakya Bilim Merkezi, pandemi koşullarına uygun olarak öğrencileri bilimle buluşturmaya devam ediyor.

Antakya Bilim Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “3. ve 8. Sınıflar arası seviyelerdeki öğrenciler “robotik kodlama, astronomi ve uzay bilimleri, zeka oyunları” gibi bir atölyelerle bilimle buluşuyor. Eğitimlere katılan öğrenciler akıl ve zeka oyunlarında zihinsel gelişimlerini destekleyecek oyunlar oynarken grup oyunlarıyla işbirliği yapmayı deneyimliyor. Astronomi dersinde ise planetaryumda uzay ve güneş sistemini yakından tanıyorlar. Robotik kodlama dersinde psikomotor becerilerini geliştirerek takım çalışmasıyla projeler ve ürünler ortaya koyuyorlar. Atölyeler pandemi koşullarına uygun, öğrenci grupları halinde planlanmaya devam ediyor.” Bilim Merkezini ziyaret etmek ve  ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Fevzi Çakmak Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, (Askeri Kışla Civarı) Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret edebilecekleri veya 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.