DOLAR 32,3779 0.18%
EURO 35,0252 -0.21%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN 2257774-0,98%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası açıldı

 Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası açıldı

ABONE OL
10 Mart 2022 15:32
 Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleneksel el sanatlarının kadim şehri Antakya’da, el sanatlarına destek sağlamak ve onları tanıtmak amacıyla Antakya Belediyesi ve Hatay İl Kültür Müdürlüğü iş birliği ile projelendirilen “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası ve Turizm Danışma Ofisi” açılışı gerçekleştirildi. 

Açılış programına, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Kültür Müdürü Hüsnü Işıkgör katılım sağladı. 

YILMAZ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Açılış konuşmasını yapan Antakya Belediye  Başkanı İzzettin Yılmaz, “Medeniyetler şehri Antakya’mızı kültür ve sanat şehri yapma yolunda çalışmalarımıza 2021 yılında açmış olduğumuz El Sanatları Müzemiz ile başladık. Bu çalışmalarımızın ikinci halkası olan “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazamız ve Turizm Danışma Ofisimiz” ile yöresel el sanatlarımızı ve şehrimizin güzelliklerini turistlerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturacağız.  “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazamız ve Turizm Danışma Ofisimizi” açmamızda emeği geçen başta AK Parti İl Başkanımız Adem Yeşildal ve İl Kültür Müdürümüz Hüsnü Işıkgör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından kurdele kesimi yapılarak “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası ve Turizm Danışma Ofisi” hizmete açıldı. Açılışın ardından kadınlara çiçek takdim eden heyet günün anısına fotoğraf çekildi. 

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.