DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20805394,95%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylılar, ramazanın neşe ve coşkusunu bir ay boyunca EXPO 2021 Hatay alanlarında yaşadı.
Birbirinden renkli etkinliğe, yarışmaya, konsere, tiyatroya ve gösteriye ev sahipliği yapan EXPO alanları binlerce vatandaşı ağırladı.
Antakya Musiki Derneği, televizyonun olmadığı dönemlerde dost meclislerinde, evlerde, düğünlerde ve bayramlarda bir araya gelen Antakyalıların birbirlerine söylediği cilleleri Antakya EXPO alanında yaşattı.
Hatay’ın öz kültüründe yer alan bu gelenek alandaki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Hiciv ve atışma içeren cillelere maniler eşlik edince keyifli dakikaların yaşanması kaçınılmaz oldu.
Geceye renk katan bir başka etkinlik de darbuka çalma yarışması oldu. Yarışmada dereceye girenler ücretsiz konser bileti ve Gastro Point ve İtalyan restoranında yemek gibi birbirinden güzel ödülleri kazandı.
Gecenin sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Antakya Musiki Derneği üyelerini tebrik ederek çiçek hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.