DOLAR 32,5917 0.34%
EURO 34,8123 0.15%
ALTIN 2.509,491,02
BITCOIN 20970832,46%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya Medeniyetler Korosu Gönülleri Fethetti

Antakya Medeniyetler Korosu Gönülleri Fethetti

ABONE OL
15 Şubat 2022 12:46
Antakya Medeniyetler Korosu Gönülleri Fethetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehrimizin bir marka değeri olan Antakya Medeniyetler Korosu Yargıtay Başkanlığında  bir konser vererek gönülleri fethetti.

Özelde Hatay’ın genelde ise Türkiye’nin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarında bulunan Yargıtay Başkanlığı Konferans Salonunda Hatay Birlik Vakfı organizasyonunda  Yargıtay Heyetine  konser verdi.

Konseri Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı  Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay Birlik Vakfı Başkanı Mehmet İhsan Aydeğer, Yüksek Yargı Yöneticileri ve temsilcileri ile Kamu yöneticileri izledi. Verdiği her konserde büyük beğeni toplayan Antakya Medeniyetler Korosu Yargıtay heyetinden de büyük beğeni topladı. Şef Yılmaz Özfırat yönetiminde farklı din ve mezheplere ait eserler seslendiren  ve şehrimizin tanıtımını en güzel şekilde yapan koro Finalde uzun süre ayakta alkışlandı.

ÖZFIRAT: YARGITAY BAŞKANLIĞINDA GÜZEL BİR KONSERE İMZA ATMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Bir kez daha Yargıtay Heyetine muhteşem bir konser vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat yaptığı açıklamasında :” Yargıtay Başkanlığında güzel bir konsere imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İki yıl önce Antakya’da konser verdiğimiz Yargıtay Heyetine bu konserimizde  farklı din ve mezheplere ait eserlerin yanı sıra repertuarımıza yeni eklediğimiz eserlerimizi de seslendirdik. Konserimiz büyük beğeni topladı. Uzun süre ayakta alkışlandığımız bir konsere daha imza atmanın mutluluğu ile Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca başta olmak üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı  Bekir Şahin’e, Yargıtay Üyesi Serdar Mutta’ya Hatay Birlik Vakfı Başkanı Mehmet İhsan Aydeğer’e, Kıymetli Yargıtay Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Antakya Medeniyetler Korosunun her daim yanında yer alan desteklerini esirgemeyen Hatay Valisi Rahmi Doğan’a  kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Muhteşem bir konsere imza atan Şef Yılmaz Özfırat ve koro üyeleri konser sonunda günü ölümsüzleştirmek adına Yargıtay Üyeleri ile bol bol objektiflere poz verdiler.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.