DOLAR 32,6040 0.39%
EURO 34,8088 0.21%
ALTIN 2.501,580,71
BITCOIN 21056845,71%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya Soroptimist Kulübünden Cezaevi’ne Ziyaret

Antakya Soroptimist Kulübünden Cezaevi’ne Ziyaret

ABONE OL
19 Mart 2022 12:19
Antakya Soroptimist Kulübünden Cezaevi’ne Ziyaret
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Soroptimist Kulübü ve İdilsu Market Hatay T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ederek ceza evinde bulunan hükümlü kadınlara yardım malzemesi ulaştırdı.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklamada ve bilgilendirmede bulunan Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay: “ Ziyaretimizde Cezaevi müdürü, psikoloğu ve görevli memurlardan hükümlü kadınların sorunlarını dinledik. Şubat ayında cezaevi psikoloğu ve görevli öğretmeniyle hükümlü kadınlarımızın hem maddi hem manevi sorunları olduğunu, dışardaki hemcinsleriyle iletişimde olmanın onlar için önemini ve hayata geri kazandırılmaları anlamında değerini paylaştıkları bir toplantı yapmıştık. Biz de Antakya Soroptimist Kulübü yönetimi olarak el uzatmaya karar verdik. Kulüp üyelerimiz ve yerel bir girişim olan İDİLSU MARKET’le iletişim kurduk, destek istedik. Onlar da teklifimizi olumlu yanıtlayarak bizleri çok mutlu ettiler. Hükümlü kadınlara kıyafet, mont, ayakkabı, hijyenik malzemeler (şampuan, sabun, hijyenik ped, ıslak mendil, iç çamaşırı, çorap v.b) yardımlarımızı ulaştırdık. Büyük memnuniyetle karşılandık.  Aynı malzemelerden oluşan yardımların diğer yarısını da üniversiteli kız öğrencilerimize gönderdik. Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan İdilsu Market yönetimi Muteber Depçe, Meryem Özdemir ve Halkla ilişkiler müdürü Güldemet Demirci ile personellerine kulüp adına bir plaket takdim ederek teşekkür ettik. Kadınlarımız ve kız çocuklarımız için güç veren herkesin emsalleri çok olsun ve emekleri karşılık bulsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.