DOLAR 32,5963 0.12%
EURO 35,0144 0.43%
ALTIN 2.418,69-0,17
BITCOIN 2096862-3,39%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya Teknokent Kolejinde İlk Mezuniyet Coşkusu

Antakya Teknokent Kolejinde İlk Mezuniyet Coşkusu

ABONE OL
2 Haziran 2022 11:13
Antakya Teknokent Kolejinde İlk Mezuniyet Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüzyılın teknolojisi olarak kabul edilen Endüstri 4.0 eğitim anlayışı ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Özel Antakya Teknokent Kolejinde 2021-2022 eğitim öğretim dönemi mezuniyet coşkusu yaşandı.

Hayata Hazırlayan Dijital Okul sloganı ile eğitim ve öğretimde farkını ortaya koymayı başaran Özel Antakya Teknokent Kolejinin mezuniyet programı okul bahçesinde hazırlanan özel platformda düzenlenirken, yoğun katılım ile gerçekleşen programa Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zülale Yılmaz,  Kumlu ilçe milli eğitim şube müdürü Ramazan Özer,  Ova Boru yönetim kurulu başkanı Cihat Alpaslan, Teknokent Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Avcı, Okul müdürü Fırat Güvercin, Okul aile birliği, veliler ve okulun ilk mezun öğrencileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet programına Protokol üyelerinin konuşmaları ile devam edildi.

İLK MEZUN DİLAL AYDIN’A DİPLOMASI VERİLDİ

Okul birincisi olan Dilal Aydın’a diploması Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zülale Yılmaz tarafından verildi. Okulun ilk mezunu ve ilkokul birincisi unvanını elinde bulunduran Dilal Aydın Okulun mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Programa katılan protokol üyeleri ve okul yöneticileri tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları verildikten sonra yapılan ikramlar ile okul bahçesinde düzenlenen program son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.