DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20832763,23%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya Ticaret Borsası’na Ziyaretler

Antakya Ticaret Borsası’na Ziyaretler

ABONE OL
21 Şubat 2022 12:35
Antakya Ticaret Borsası’na Ziyaretler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret Borsası, Kahramanmaraş, Aydın ve Söke Ticaret Borsası heyetlerini ağırladı.

İlk olarak Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ökkaş Karayğlı ve Genel Sekreter Ahmet Balbaba, Antakya Ticaret Borası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Daha sonra Aydın Ticaret Borası Başkanı Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Rıza Uyar ve Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Günaydın, Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyeleri Adem Türkmen, Mustafa Akdam ve Mehmet Ali Avcu, Başkan Mursaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Son olarak Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Kayhan, Başkan Mursaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gündeme dair sohbetin gerçekleştirildiği ziyaretlerde Antakya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı da yer aldı. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.