DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.302,521,11
BITCOIN 22930743,55%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Toplum Merkezi Projesi İlk Yılını Doldurdu

Antakya Toplum Merkezi Projesi İlk Yılını Doldurdu

ABONE OL
5 Kasım 2021 11:33
Antakya Toplum Merkezi Projesi İlk Yılını Doldurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi ile Save The Children işbirliği ile yürütülen Antakya Toplum Merkezi projesi ilk yılını doldurdu. Projenin geriye bıraktığı bir yılda gerçekleştirdiği hizmetler işbirlikçi kurumlarla değerlendirildi. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, proje ortakları ile Savon Otel’de bir araya gelerek Antakya Toplum Merkezi projesi kapsamında bir yapılan hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Başkan Yılmaz toplantı hakkında yaptığı açıklamada; “Save The Children ile birlikte yürüttüğümüz Antakya Toplum Merkezi Projemiz dezavantajlı çocuk ve gençlerimiz ile ailelerine yönelik eğitim, destek ve yönlendirme hizmetlerimiz ilk yılını doldurdu. Proje ortaklarımız ile bir araya gelerek geçen bir yılda gençlerimize ve ailelerine yönelik vermiş olduğumuz hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Geleceğin teminatı gençlerimiz için hizmetlerimiz aralıksız devam edecek.” dedi. 

Save The Children Türkiye Direktörü Sasha Ekanayake ise konuşmasında, dezavantajlı çocuk, genç ve bunların ailelerine yönelik eğitim, destek ve yönlendirme hizmetlerini tüm Dünya’da olduğu gibi Antakya’da da Antakya Belediyesi işbirliğinde yürütmekten mutluluk duyduklarını, evrensel bir kurum olan Save The Children’ın Antakya Toplum Merkezi gibi bir projeyi örnek gösterdiklerini ifade etti. Ekanayake konuşmasının devamında katkılarından dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.  Programın sonunda heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek, katkılarından dolayı Başkan Yılmaz’a hediye takdiminde bulundular. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.