DOLAR 32,4219 -0.17%
EURO 34,8016 0.15%
ALTIN 2.497,600,54
BITCOIN 20775810,64%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakya’da Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor

Antakya’da Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor

ABONE OL
27 Temmuz 2022 10:11
Antakya’da Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Antakya’nın 95 Mahallesi’nde bulunan parkların bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler; bakım, onarım ve yenileme çalışmaların yanı sıra çim alanlarda bulunan yabani otları kurutarak hem doğal güzelliği hem de bitkilerin sağlığını koruyor.

Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda halkın sağlığı ön planla tutuluyor. Antakya’nın her noktasında çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerimiz, halkın istek ve önerileri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Yürütülen hizmet kapsamında son olarak Saraykent Mahallesi, Ürgenpaşa Mahallesi ve Akasya Mahallesinde bulunan parklarda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmaları gerçekleştirildiği bildirildi.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.