DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067658-2,83%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antrepo Yangını Kontrol Altına Alındı

Antrepo Yangını Kontrol Altına Alındı

ABONE OL
11 Haziran 2022 11:13
Antrepo Yangını Kontrol Altına Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz ilçesinde çıkan ve iki gündür devam eden antrepo yangını kontrol altına alındı.

Karaağaç ve Nardüzü mahalleleri sınırındaki firmaya ait, pamuk, kereste ve plastik ham madde bulunan antrepoda çıkan yangını söndürme çalışmaları sabahın ilk ışıklarıyla sürdürüldü.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Antrepodaki çalışmalara ise devam ediliyor.

HAVADAN VE KARADAN ANINDA MÜDAHALE

Yangının başlamasıyla birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğünün helikopteriyle yangına anında müdahale edildi. Havadan ve karadan yapılan müdahaleler ardından yangının kontrol altına alınması yürekleri rahatlattı.

GEÇMİŞ OLSUN

Yangın yerine giderek konuyla ilgili bilgiler alan Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Arsuz Nardüzü’nde bir antrepoda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Belediyemize bağlı itfaiye ekipleri ile orman işletme müdürlüğüne bağlı ekipler yangını söndürmek için mücadele ediyor. Tüm ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Geçmiş olsun.”dedi.

YANGIN YERİNDE İNCELEME

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ise; “Cansu Antrepo’da çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangına itfaiye ekipleri karadan ve havadan müdahale etti. Cansu Antrepo’ya ve Yan tarafında deposu yanan Belediye Meclis Üyemiz Ali Kemal Güçlü’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bölgedeki inceleme çalışmalarımız devam edecektir.”dedi.  Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.