DOLAR 32,3823 0.19%
EURO 35,0548 -0.12%
ALTIN 2.324,250,22
BITCOIN 2270483-0,92%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Aramızda Engel Yok”

“Aramızda Engel Yok”

ABONE OL
25 Şubat 2022 12:06
“Aramızda Engel Yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı, toplumdaki dezavantajlı guruplara yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneğini yeni ilçe binalarında ağırladılar.

İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker ve İyi Parti Dörtyol İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Dilek Özkayhan öncülüğünde, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri Hamza Çankır ve Mevlüt Türkan, Gençlik kolları İl Başkanı Murat Yağcı, İl Engelliler Komisyonu Başkanı Orhan Orhan Çak, İl Engelliler Komisyonu Başkan Yardımcısı Narin Dönmezer, İl Toplumsal Politikalar Başkanı Zerrin Ceritoğlu Albayrak, İl Tarım Politikaları Başkanı Ali Çorlu, İl Başkan Yardımcısı Sevil Kırkyaşaroğlu, İl Kadın Politikalarından sorumlu Başkan Emine Dalar Bugrahan’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Perihan Peker nazik davetleri için İyi Parti ailesine teşekkür etti.

Dernek üyeleri Cemal Öter ve Hikmet Öztürk ‘te dernek üyeleri adına teşekkür ederken toplum içerisinde engellilerin yaşadıkları sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik sorunları dile getirdi.

İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker yaptığı açıklamada; “Bilinmesini net istediğimiz, üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biri İYİ parti olarak bizim anlayışımız, şiarımız tüm engelleri ortadan kaldıran sevgidir, beraber hareket etmektir. Bu düşünce tarzıyla neticesinde teşkilâtımızı kurarken her birimimize (ilçe yönetim kurulumuza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza) bir engelli arkadaşımıza görevlendirdik. Çünkü engelsiz bir yaşam için bir gün değil, her gün yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Her insanın bir engelli adayı olduğu bilinciyle, engelli yurttaşların başta istihdam olmak üzere tüm ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanması sosyal devlet olmanın temel gereğidir. Biliyoruz ki engelsiz bir hayat el ele, kol kola girdiğimizde birlikte mümkün.” Dedi ve katılımlarından ötürü tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişlerinin yapılmasıyla sohbet havasında devam etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.