DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0781 -0.15%
ALTIN 2.299,360,97
BITCOIN 22896801,31%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ARİF ÇETİN HATAY’DA

ARİF ÇETİN HATAY’DA

ABONE OL
15 Ekim 2021 12:53
ARİF ÇETİN HATAY’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir dizi ziyaret ve inceleme için Hatay’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İskenderun ilçesinde de yeni kaymakamlık binasında da incelemelerde bulundu.

KAYMAKAM YÖNDEN’İ ZİYARET ETTİ

Ziyaret ve incelemelerinde, İskenderun ilçesine de giden Orgeneral Çetin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e ziyarette bulundu. Ziyaretle ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a teşrif eden Jandarma Genel Komutanı Sn. Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki askeri heyet, Kaymakamımız Sn. İskender Yönden’i ziyaret etmiş olup, Kaymakamlığımızın yeni binasında yaptığı incelemenin müteakibinde ülkemize ve necip milletimize hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini de ifade etmek suretiyle şeref defterini imzaladı” ifadelerine yer verildi.

İskenderun’da gerçekleşen ziyarete, Orgeneral Çetin’in yanı sıra Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Kriminal Daire Başkanı Tuğgeneral Sinan Şen ve Hatay İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emrullah Büyük eşlik etti.Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.