DOLAR 32,5889 0.34%
EURO 34,8082 0.2%
ALTIN 2.498,390,58
BITCOIN 21095935,63%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Arsuz Belediyesi Spor Şenlikleri Başladı

Arsuz Belediyesi Spor Şenlikleri Başladı

ABONE OL
13 Ağustos 2021 10:14
Arsuz Belediyesi Spor Şenlikleri Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Spor Şenlikleri kapsamında, çeşitli dallarda turnuvalar başladı. Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen ve çeşitli branşlarda gerçekleştirilecek olan Spor Şenlikleri, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in ‘Gelişim Ligleri Futbol Zafer Kupası’ maçlarının başlama vuruşunu gerçekleştirerek başladı. Spor Şenlikleri 4 farklı branşta gerçekleştirilecek. 07 Ağustos günü başlayan, 12 futbol kulübünün, 18 yaş altı yaklaşık bin futbolcusunun katıldığı Gelişim Ligleri Futbol Zafer Turnuvası 29 Ağustos Pazar günü son bulacak. Arsuz Gözcüler plajında düzenlenecek olan Motofest 13-14-15 Ağustos günleri gerçekleştirilecek. 20-21-22 Ağustos tarihlerinde, Karaağaç halk Plajında Plaj Futbolu, Gülcihan Halk Plajında Plaj Voleybolu sporcuları sahne alacak.

Sporun sağlık açısından da önemli olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Pandemi sebebi ile geçen yıl gerçekleştiremediğimiz Spor Şenliklerimizi bu sene getirilen kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte tekrar gerçekleştiriyoruz. Özellikle pandemi sürecinde spor aktivitelerinden uzak kalan çocuklarımızı düşündük. Bu yıl futbol alanında gerçekleştirdiğimiz zafer kupası müsabakalarını özellikle 18 yaş altı gelişim ligleri olarak belirledik. Tabi sadece futbol değil, plaj futbolu, plaj voleybolu ve motor yarışları yani Motofest’te spor şenliklerimiz dahilinde start alacak. Sakatlıkların yaşanmadığı iyi bir turnuva olmasını temenni ediyor, Turnuvalara katılan tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.