DOLAR 32,6014 0.38%
EURO 34,8114 0.21%
ALTIN 2.500,470,66
BITCOIN 21099905,95%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Arsuz Devlet Hastanesi Eylül’de Hazır

Arsuz Devlet Hastanesi Eylül’de Hazır

ABONE OL
1 Ağustos 2022 13:30
Arsuz Devlet Hastanesi Eylül’de Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayı itibariyle hizmete girmesi planlanan Arsuz Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, 50 yataklı olarak projelendirilmesine rağmen, kapasite artışıyla 75 yatak kapasitesiyle özel hastane kalitesinde hizmet vereceğini söyledi.

Beraberinde Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz’le birlikte Arsuz Devlet Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, hastane projesinin ulaşım ve altyapı konuları başta olmak üzere, aksaklık gördüğü bir çok konuda ilgili kurumlarla görüşerek sorunların giderilmesi yönünde görüşme sağladı.

İnceleme sırasında hazır bulunan Birtam inşaat – Magnesia Yapı İnşaat yetkilileri, hastanenin 1 ay kadar bir süre sonunda Eylül ayında tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını tüm işlemlerin hızla devam ettiği bilgisini verdi.

Arsuz’da yoğun nüfus artışı dolayısıyla ihtiyacı en çok hissedilen bir çok bölümün özel hastane kapasitesi ve imkanlarında Devlet Hastanesi bünyesinde yer aldığını belirten Kaymakam Gökpınar, inşaat tesliminin en kısa sürede gerçekleşmesi için çaba sarfettiklerine vurgu yaptı.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.