DOLAR 32,3588 0.12%
EURO 34,9828 -0.3%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22761221,31%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arsuz, miniklerin elleriyle yeşillenecek

Arsuz, miniklerin elleriyle yeşillenecek

ABONE OL
6 Temmuz 2021 10:06
Arsuz, miniklerin elleriyle yeşillenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Bahçeşehir Kolejinin minik öğrencileriyle beraber, Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolunda, fidanları toprakla birleştirdi.

Arsuz Belediyesi ve Bahçeşehir Kolejinin işbirliği ile yeni nesillere daha güzel bir dünya bırakmak parolasıyla gerçekleştirilen ağaç dikimi, Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirildi. 

GÜVEN: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yeşilin ve doğanın korunması gerektiğini ve her bireyin görevi olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “ Öncelikle Bahçeşehir Kolejine ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Aslında burada biz değil çocuklarımız doğasına sahip çıkıyor. Tabiki asıl amacımız çocuklarımıza doğa sevgisini, ağaç sevgisini aşılamak ve çocuklarımızda farkındalık oluşturmak. Bunun yolu da gelecek nesillerimize ağaç ve doğa sevgisini aşılamaktan geçiyor. Emeği geçen herkese, özellikle çocuklarımıza ve ailelerine de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.