DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20883600,98%
Hatay
13°

KAPALI

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ARTES HOTEL’DEN DEV AÇILIŞ!

ARTES HOTEL’DEN DEV AÇILIŞ!

ABONE OL
2 Ağustos 2021 10:26
ARTES HOTEL’DEN DEV AÇILIŞ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da 4 ilçeyi birbirine bağlayan noktada yer alan Artes Hotel, Hatay protokolünün geniş katılımıyla gerçekleşen muhteşem açılışla hizmete girdi. Antakya-Samandağ Yolu Orhanlı mevkiinde bulunan Artes Hotel’in (Önesa AVM Binası) açılışında konuşan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, pandemi şartlarına rağmen böylesi bir gereksinimi Hatay’a kazandıran Artes Hotel Ailesine teşekkür etti. Başkan Savaş, “Hotelimiz inşallah ilimize ve ülkemize hayırlar getirir, yerli ve yabancı turizmimize de katkı sağlar. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

ERYILMAZ: “HATAY’IMIZA HİZMET EDECEK OLMASI GURUR VERİCİ”

Artes Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Semire Eryılmaz ise katılım gösteren herkese teşekkür ederek, “Hatay’a ve Hatay’a gelen misafirlere Artes Hotel’de hizmet verecek olmanın haklı gururu yaşıyoruz” dedi. Hotelin 4 yıldızlı hizmet standartları ile lüksü uygun fiyata, vatandaşlara sunacaklarını belirten Eryılmaz, “Evinizde olduğunuz hissini yaşatan hotelimizin kapıları her zaman açık olacaktır. Amacımız Hatay’ın, Hataylıların ve Hatay’a gelen yerli, yabancı tüm turistlerin eşsiz hotel hizmetiyle bizlerden memnun kalmalarıdır” diye konuştu.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Gerçekleşen açılış törenine; Hotel sahibi Nuri Eryılmaz, Semire Eryılmaz ve Önder Eryılmaz ailesinin yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, Samandağ Belediyesi Başkanı Refik Eryılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Defne önceki dönem belediye başkanı İbrahim Yaman ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından protokol, Artes Hotel’i gezerek, işletmeye tam not verdiler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.